Beste Nederlander,

Wij zijn nu vooral bezig met overleven en we proberen zoveel mogelijk rekening te houden met elkaar. Niet alleen applaudisseren wij voor onze nieuwe helden in de zorg, maar we proberen ook onze ondernemers te steunen in deze zware tijd. En we doen hierbij met succes een beroep op elkaars verantwoordelijkheidsgevoel en maken geen misbruik van steunmaatregelingen. Hulde aan Nederland!

Valt het u daarom niet op dat er één partij in Nederland is waarvoor andere regels gelden? Inderdaad, ik heb het hier over de KLM. Opnieuw moet de staat ingrijpen om dit bedrijf de hand boven het hoofd te houden en wordt er alvast € 4.000.000.000,00  gereserveerd. Maar is dit wel terecht en heeft u zich al afgevraagd wat er zou gebeuren als deze steun juist niet wordt gegeven?

 

Merkwaardig genoeg roept het stellen van deze vraag heftige emoties op – we laten onze nationale blauwe trots, de koninklijke zwaan, toch niet zomaar vallen?

Ik vind dat de KLM helemaal geen recht heeft op belastinggeld en ik ben al helemaal niet trots op deze plofkip. Daarom heb ik de onderstaande brieven aan de KLM, de overheid en andere betrokkenen bij de luchtvaartsector geschreven en deze wil ik u natuurlijk niet onthouden. Veel lees- en kijkplezier!

 

Tot slot, voor degenen die graag willen weten wie ik ben: Bedankt voor uw interesse. Het streelt mijn ego. Maar beoordeel liever mijn boodschap.

 

Alvast bedankt voor uw aandacht en graag tot ziens,

8 juli 2020 | Brieven van 
 

8 juni 2020 | Brieven van