Air France-KLM Martinair Cargo opent Covid-servicecentrum

Bron: Luchtvaartnieuws


SCHIPHOL - Air France KLM Martinair Cargo opent een COVID Service Centre, dat alle zendingen van coronavaccins gaat beheren. Na een succesvolle proefperiode in een aantal geselecteerde landen, is deze nieuwe 24-uursservice vanaf vrijdag wereldwijd beschikbaar.

Beeld: KLM

Sinds het uitbreken van de pandemie wacht de wereld reikhalzend op vaccins om het virus de kop in te drukken. Air France KLM Martinair Cargo wil met het servicecenter een bijdrage leveren om vitale supply chains soepel te laten verlopen.


Experts van de vrachtdivisie van Air France-KLM zijn dag en nacht bereikbaar met alle vragen of verzoeken met betrekking tot zendingen van coronavaccins. Op deze manier zegt AFKLMP Cargo de best mogelijke service te willen bieden voor deze essentiële zendingen.


Deze service is alleen beschikbaar voor zendingen die zijn geboekt als ‘Customized Covid Vaccines’ die in het netwerk van AFKLMP Cargo zijn geaccepteerd. Alle zendingen die op deze manier zijn geboekt hebben de verplichte speciale behandelingscode SHL (Save Human Life) en worden daarmee met voorrang behandeld.