KLM Suriname doneert Personal Protective Equipment (PPE) aan de SATCA

Bron: Waterkant


De Suriname Air Traffic Controllers Association (SATCA) is het afgelopen weekend van beschermend materiaal voorzien door KLM Suriname. Een vertegenwoordiger van de luchtverkeer-leiders van de SATCA mocht onder meer mondbescherming en sanitizer in ontvangst nemen uit handen van de KLM Suriname manager de heer T. Hempenius (foto).

Beeld: Waterkant

KLM vindt deze ondersteuning van groot belang en hoopt hiermee een aanzet te geven om de gezondheidsrisico’s voor bedrijven die werkzaam zijn bij onze vluchtuitvoering zoveel mogelijk beperken. “Wij hopen hiermee een positieve bijdrage te leveren aan de SATCA”, aldus meneer Hempenius.


KLM heeft zich ten doel gesteld om Europa’s meest klantgerichte, innovatieve en efficiënte netwerk luchtvaartmaatschappij te worden, maar KLM wil ook maatschappelijk betrokken zijn. Daarom levert ze diverse inspanningen met geselecteerde partners wereldwijd ter bescherming in deze tijden van de COVID-19 pandemie.


Op dit moment vliegt de KLM op de zaterdag vanuit Suriname naar Nederland. Passagiers kunnen hun tickets voor deze vluchten boeken bij ons KLM boekingskantoor aan de Hofstraat1. Mocht u contact met het kantoor in Paramaribo willen opnemen dan kan dat door een mail te sturen naar pbmreservations@klm.com.